2020/2021

Op Facebook verschenen veel terugblikken op het afgelopen jaar. Veel mensen voelen zich erg beperkt door de corona. Ik ook wel, maar als ik terugkijk naar de momenten die voor mij belangrijk zijn, ben ik erg positief. Ik ben gek op vakanties en die waren heerlijk. We waren nog naar Lapland geweest eind februari, net voor de corona-uitbraak. Deze bestemming stond al heel lang op mijn wensenlijst en we hebben het super gehad. Ook tijdens onze vakantie in juni hadden we super mooi weer en zijn we naar de Apenheul geweest. Onze zomervakantie in Exloo was heerlijk. Veel gezwommen tijdens de hittegolf en om de dag uit eten geweest. Ook werden Wildlands en Drouwenerzand bezocht. We deden wel wat minder uitjes dan we zonder corona zouden doen, maar vermaakten ons prima. In oktober gingen we nog een week naar Zoutelande. Het weer was prima in vergelijking met de vele regen die ze opgegeven hadden en de strandtent aan de overkant van de duin maakte ons verblijf zeer aangenaam. Een halve week na thuiskomst gingen de restaurants weer dicht. Voor ons een erg gemis, want we gaan met ons gezin 2x per maand uit eten en soms nog zelf met een vriend of vriendin.

Natuurlijk hebben we ook veel vrienden gemist, die we veel minder of niet gezien hebben. Ik heb daardoor veel meer gebeld. Onze gezinnen zijn we wel blijven zien en hebben elkaar nog meer gezien dan andere jaren vanwege de lege agenda’s en de kinderen die graag met elkaar spelen. Hopelijk kunnen we elkaar in de tweede helft van 2021 weer makkelijker en zonder restricties opzoeken.

Ook mijn tweede keer sporten per week is er nog niet van gekomen. Ik wilde gaan roeien, maar ik ben maar twee keer bij de Roeivereniging geweest. Hopelijk kan dat rond mei weer, want ik ben wel een mooi weer buitensporter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *