The days after

Na zo’n grote inspanning als afgelopen zondag, volgen altijd een aantal slechte dagen. Ik benaderde de kinderopvang of ze op woensdag een extra plekje hadden voor ons dochtertje. Ik zorg dan tot 12 uur voor haar waarna ik haar naar mijn ouders breng. Normaal gesproken kan ik dit prima, maar donderdag heb ik een afspraak in Amsterdam en het weekend hoop ik te kunnen schaatsen. Best lastig om zo rekening te moeten houden met mijn lijf en energie, maar ik wil zo veel mogelijk genieten van de winterse activiteiten.

Gelukkig kon ons dochtertje bij de opvang terecht. Op dinsdag was ik wel naar de fysio-fitness gegaan om toch in beweging te blijven, al was het dit keer maar een half uurtje. De rest van de dag heb ik niets gedaan, want mijn lijf was erg moe. Woensdag begon mijn energie weer terug te komen. Ik was de opvang erg dankbaar, dat ik deze dag nog rustig aan kon doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *