Nieuwe uitdaging

Op een lokale Facebooksite zag ik een vacature van de bibliotheek. Ze zochten een coördinator voor de voorleesexpress. Deze vacature sprak mij erg aan. Ik nam direct contact op om te vragen voor hoeveel uur deze vacature was. Ik vertelde dat ik 2 uur per week kan werken. Dit is al voldoende voor de vacature en ik kan zelf mijn tijd indelen en verspreiden over de week. We maakten een afspraak voor een kennismakingsgesprek op 15 april via Zoom.

Tijdens het kennismakingsgesprek bleef ik nog steeds enthousiast. De intakegesprekken lijken mij wel lastig, zeker als de zorgvrager de Nederlandse taal niet spreekt. Indien nodig, krijg ik een vertaler mee tijdens mijn gesprekken. Ik vertelde ook dat ik pas mensen thuis wil bezoeken nadat ik gevaccineerd ben. Dit was geen probleem. Een deel van de trajecten zijn nu digitaal. We spraken af dat ik eerst een traject meeloop, voordat ik zelf aan de slag ga. In de tussentijd kunnen we de administratieve dingen afronden zoals het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en inloggegevens voor het computersysteem.

2 gedachten over “Nieuwe uitdaging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *