Shopafspraken

Ik wilde graag nog nieuwe zwarte gympen, eigenlijk het liefste halfhoog. Ik had een afspraak gemaakt bij Ziengs en Nelson. Bij Ziengs paste ik een leuk paar laarzen, maar ik vond de zolen te plat. Ik had een shopafspraak van een half uur, maar was al eerder klaar. Ik liep naar de Manfield en vroeg ik of ik even mocht kijken. Dat kon na het registreren van mijn gegevens. Hierna liep ik naar Nelson. Hier hadden ze geen gympen naar mijn zin maar zag ik andere leuke schoenen. Ze zaten lekker. Ik twijfelde over de kleur, dus belde mijn moeder om even mee te kijken via een foto. Ik koos voor de mintgroene.

Hierna ging ik nog naar vier andere winkels waar ik zonder afspraak terecht kon. Als laatste ging ik nog naar de Kruidvat. Inmiddels was ik twee uur aan het wandelen zonder rolstoel, dus kon niet meer. Wel heerlijk om weer eens geshopt te hebben. Volgende keer hopelijk weer gezellig met iemand samen shoppen en met een lekkere lunch erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *