Vrijgezellenfeest

Mijn vriendin is op 26 juni ten huwelijk gevraagd en gaat op 4 september al trouwen. Ik vroeg haar om een lijstje met contacten voor haar vrijgezellenfeest. Ik wilde zo snel mogelijk een datum prikken ivm alle vakanties van iedereen. Het lukte in eerste instantie niet om een datum te vinden waarop iedereen kon, maar één vriendin bood aan om speciaal terug te komen van vakantie voor het vrijgezellenfeest. Superlief. Ik stemde mijn ideeën af met de moeder van de bruid en zo was het programma ook rond. Als start een “piemeltaart”, gevolgd door een dot-workshop en erna eten bij de Beren in Capelle. In dit restaurant vindt mijn vriendin de hamburger heel lekker. Ik regelde de reserveringen en de moeder van de bruid verzorgde het kostuum, de aankleding en de taart. Iedereen was het eens met de ideeën en zo hadden we al leuk contact in de app-groep.

Op 22 augustus verzamelden we in Waddinxveen. De bruid had niets door en was helemaal verrast. De taart was heerlijk en speciaal voor mij ook glutenvrij gemaakt. Mooi op schema vertrokken we naar Hazerswoude Dorp naar HetVrolijkeH’art. Mijn vriendin was helemaal verrast. Mega creatief dat ze is, had ze nog nooit gestipt. Niemand van de aanwezigen trouwens. Gelukkig vond iedereen het helemaal leuk om te doen. Zelfs mij lukte het best goed, al was ik na twee uur stippen flink op. Toch vond ik het leuk om naar iedereen te kijken. De workshops liep wat uit, maar ik had hierop gerekend.

Onze laatste stop was het restaurant. We genoten van de gezelligheid met elkaar, cadeaus geven, wijntjes drinken en het eten. De bruid werd nog flink in de kijker geplaatst met het toetje met trouwmuziek en vuurwerk. Hierna was het geslaagde feest ten einde en dat was voor mij maar goed ook. Gelukkig werden de bruid en ik thuisgebracht door een lieve vrouw die mij de hele dag vervoerd had. Echt heel fijn!

Oefenen op een tegeltje
Mijn eindresultaat

Een gedachte over “Vrijgezellenfeest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *