Nieuwe meditatie / MS-ladies groep

Bij het Nationaal MS fonds in Rotterdam had ik 3 jaar geleden mijn laatste meditatiecursus gedaan. Heel jammer dat daar geen activiteiten meer georganiseerd worden. Wel had ik af en toe nog contact met twee dames die ik daar had leren kennen. Bij eentje heb ik recent vier coachsessies gedaan, voor haar opleiding als MS-ervaringsdeskundige. Na een coachsessie kletsen we ook bij en daar ontstond het idee om weer een kleine meditatiegroep te vormen. We benaderden wat andere dames die we nog kenden van onze meditatiecursus en zo ontstond er een groepje van vijf. We planden onze eerste ochtend op 24 september. We waren met zijn viertjes en we spraken af in Barendrecht.

Ontspannen reed ik naar Barendrecht toe. Ik genoot van de rit in het zonnetje met een lekker muziekje. Ik was de eerste en zo kletsen we al voordat de rest aansloot. Eén van ons verzorgde het programma en de meditatie. Tussendoor deelden we ook onze ervaringen. Wat een heerlijke ochtend met gezelligheid, ontspanning en tips. Ik installeerde de app Meditation Moments die twee anderen al gebruiken. Hopelijk gaat het mij ook lukken om weer dagelijks te mediteren. We maakten gelijk een nieuwe afspraak voor over zes weken.

2 gedachten over “Nieuwe meditatie / MS-ladies groep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *