Vierde verjaardag

Ons dochtertje heeft het al tijden over haar vierde verjaardag. Ze heeft geholpen met haar verlanglijstje maken en deze wilde ze regelmatig bekijken via lijstje.nl. Ook heeft ze zelf de taart uitgekozen die we speciaal lieten maken. Het werd een glutenvrije en melkvrije eenhoorntaart.

Ze kreeg van ons ’s ochtends skates en een beschermingsset. Voor het ontbijt had ze geen tijd meer en ze wilde direct leren skaten. Na een korte onderhandeling at ze toch eerst haar boterham op. Ik hielp haar met het aantrekken van de skates en bescherming en zo kon ze in huis eventjes oefenen. Hierna bracht ik haar naar school waar ik met de juf afsprak om 10 uur de ijsjes te brengen die ons dochtertje wilde trakteren. Hierna ging ik even naar dorp voor wat kleine boodschappen. Bij het brengen van de ijsjes mocht ik meekijken naar haar verjaardagsfeest op school. Super leuk om te zien en ik maakte veel foto’s. Uit school aten we eerst een taartje met z’n drietjes, maar daarna wilde ze weer skaten. Dit keer buiten. Mijn vriend bleef met haar buiten, terwijl ik nog wat extra uitrustte. We gingen bij de Soete Suikerbol eten met mijn schoonmoeder erbij. Mijn schoonmoeder gaf haar een Tiptoi set en zo vermaakte ons dochtertje zich heerlijk tot de pannenkoeken kwamen. Wat een leuke verjaardagsdag hadden we zo.

Op zaterdag kwam de visite. We hadden hen gevraagd in twee shifts en het was goed verdeeld. Het zingen en het uitblazen van de kaarsjes blijft een mooi moment. Ons dochtertje werd erg verwend met mooie cadeaus en wij hadden tijd om met de visite te kletsen. Tussendoor ging ik naar bed. Toen de middagshift kwam, was ik best nog moe, maar door de gezelligheid leefde ik weer op. We konden buiten zitten en dat was heerlijk. Ik bleef wat meer zitten, maar anderen hielpen mijn vriend weer. Ons dochtertje heeft de hele dag gestraald.

2 gedachten over “Vierde verjaardag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *