Sinterklaas

Vorig jaar hadden we drie keer Sinterklaas gevierd, maar ons dochtertje vond het toen erg verwarrend dat er zo vaak een zak met cadeaus was. We besloten het bij vrienden te vieren, zoals we al jaren doen, en de oma’s en opa teleur te stellen. Dit vond ik best lastig om te doen, dus we probeerden voor hen iets met schoenzetten te doen. Voor oma was er een pakje bij ons bezorgd, dus die gingen we brengen. Mijn dochtertje en ik gingen een weekend bij mijn ouders logeren, omdat mijn vriend een weekend weg was. Daar kon ze ook haar schoen zetten. Voor ons was dit een mooie oplossing.

Met onze vrienden vierden we het op 5 december. Eerst deden we de zak met cadeaus, waar we onze meiden moesten afremmen om de cadeautjes om de beurt uit te delen en pas weer een nieuwe te pakken als het cadeau uitgepakt was. Ik kreeg douchefoam van Rituals en voetencremé. Na de cadeaus konden de kids hun nieuwe speelgoed ontdekken en konden wij op het gemak de tafel dekken voor het gourmetten. Dat was ook weer heerlijk en zo kwam er een einde aan een geslaagde 5 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *