Dochtertje weer ziek

We waren net een paar dagen in het juiste ritme, toen ons dochtertje weer ziek werd. Dit begon ’s nachts met elk uur huilend wakker te worden. Ik hoefde haar dan even te sussen en dan sliep ze gelijk weer verder. Ondanks mijn slechte nacht, besloot ik haar eerste ziektedag zelf te doen. Vaak slaapt ze veel op de eerste dag en dit deed ze ook. Zo kwam ik na een gebroken nacht ook aardig tot rust. Toch was ik erg blij toen mijn vriend thuis kwam uit zijn werk en ik even alleen kon uitrusten. Mijn vriend nam de tweede nacht voor zijn rekening. Deze verliep helaas net zo onrustig als de nacht ervoor. Ik sliep gelukkig goed, maar was om 4 uur al wakker.

Ons dochtertje zou van zaterdag op zondag al bij mijn schoonmoeder gaan logeren, maar nu ons dochtertje ziek was, mocht ze een nachtje extra komen. Een uitkomst voor ons, maar ik vond het wel moeilijk om ons zieke meisje weg te laten gaan. Ondanks dat ik weet dat mijn schoonmoeder fantastisch is in het verzorgen van ons zieke dochtertje. In het verleden heeft ze dit ook vaak gedaan, maar dan was het vaak bij ons thuis. Om mijn moedergevoel gerust te stellen videobelde ik beide middagen. Op zondagochtend haalde mijn vriend ons dochtertje weer op. Heerlijk om haar weer bij ons te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *