Shoppen Den Haag

Ik ging vandaag met mijn moeder naar Den Haag. Ik wilde nog steeds een nieuwe zomerjas. Ik was met de rolstoel en wat mij opvalt is dat winkels steeds voller komen te staan. Dit voelt voor mij erg benauwd aan en soms moeten rekken zelfs een klein stukje verplaats worden om de bocht om te kunnen. Een leuke zomerjas zag ik niet. Eindelijk scheen het zonnetje heerlijk en we kozen voor de lunch voor een plaats op het terras bij Het Gouden Hooft. Het was echt genieten in het zonnetje. Hierna shopten we nog kort verder. Ik kocht nog slippers voor ons dochtertje en een nieuw hoesje voor mijn telefoon. Ik was niet geslaagd voor een zomerjas, maar het was weer heel gezellig samen met mijn moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *