Halloween 2023

Onze dochter sprak er al dagen over, dat we zaterdag Halloween gingen vieren. Ze wilde weer verkleed als spook en ik ging net alles twee jaar geleden als heks. De afgelopen twee jaar was ik met haar langs de deuren gegaan, maar dit jaar wilde ze graag met haar vader. Helemaal prima, dan ging ik in de voortuin snoep uitdelen. We versierden het buiten wat meer dan vorig jaar. Ik wilde de trampoline ook bij het thema betrekken, dus hier hingen we een pop met een bebloede zaag op en die werden verlicht door een stroboscoop (wit flitslicht).

Na de gezamenlijke start op Terschelling werd ik direct overspoeld door een horde kinderen. Hierna verspreidde het zich beter. Sommige kinderen vonden mij wel eng, zo zittend in het donker met spannende muziek. Er waren ook wat onverkleede tieners die langs kwamen, maar hen stuurde ik weg. Als je snoep wilt ophalen, moet je je ook verkleden. Eén keer kreeg ik een grote mond van hen, maar voor de rest verliep het erg leuk. Na 75 minuten viel het stil en mijn vriend en dochter waren ook terug, dus besloten we alles af te breken. Het was weer een geslaagde Halloweenavond geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *